lørdag 26. desember 2009

Gråtass tunika

Hei og fortsatt God Jul til alle sammen!! Her er bilde av gråtass tunikaen eg strikka til veslejenta (barnebarn) som ho har fått til Jul saman med tilbehør. Den er strikka i daletta på pinne 3,5 og den passa henne fint. Ho for nett sprettande ut døra med tunikaen på og skulle i Julebesøk.
Og her er julegaven min som eg fekk frå den hemmelige julevennen min, twist, baby ull og mønster på fine små engler. Flott gave så Tusen Takk kem du no er:)) Her hos oss har vi hatt kvit jul og det er lenge sidan sist, og no snør det ute igjen! Men har hørt rykte om at det skal gå over i regn:(( Ha ein flott dag:)

14 kommentarer:

Greta sa...

Den var skikkelig fin den tunikaen. Går utifra at ho liker gråtass godt da. :=).
Her er det stille og rolig, men likevel mye meir liv enn vanlig. siden vi er 4 voksne og ikkje to.
Har vore ute å gått tur i dag , nå er det litt strikking, andre pulsvant som egentlig skulle ligge under treet.
Ha ei fortsatt god jul vennen

Ann Karin sa...

Gråtasstunikaen var kjempe fine.
Kvite Jul. ja det er sannelig lenge siden sist. Snø for meg er som regel ein dag snø og neste dag reggen så det er faktisk lenge siden vi har hatt snø i ei heil uke.Å når det skjer i desember og vi får hvit jul ja da er det heilt toppers med snø altså.
Ønske deg ein fin romJul.
Takk for hilsen i bloggen

Anonym sa...

Hei.Kjempe fin Gråtasstunika.Virkelig fin.Så fin en gave du fikk..Ønsker deg en riktig fin og koselig julefeiring videre.Det snør på Oppdal nå å og 11 minus.Klem fra Bodil..

Unknown sa...

Tøff og morsom kjole. Den er sikkert god på denne årstiden.
Fortsatt god jul til deg også. :-)

gletting sa...

Jeg sa ÅH høyt for meg selv da jeg så den tunikaen! Hvis ikke den jenta ble glad, er det lite som kan glede henne: Så nydelig, Elin!
Fortsatt god jul til dere!

gletting sa...

Er du på Ravelry, Elin?

Hanne sa...

Nydelig tunika :D barnebarnet ble sikkert kjempe søt i denne. Ønsker deg en fortsatt fin jul :)

strikkedilla sa...

Den er så flott den tunikaen der. Ikke rart den falt i smak. Nydelige farger og mønstre. Fortsatt god jul til deg og dine

Tovepia sa...

Å så koselig tunika! Kjempefin!
trivelig med slike overraskende gaver;)
Kos deg videre i jula og klem fra meg;)

Elisabeth sa...

Så utrolig morsom tunika! Liker godt Gråtassoppskriftene, har strikket genser tidligere :) Ønsker deg og dine en fortsatt god jul!

Lise sa...

Så koselig med hilsen fra deg i bloggen min! Her har strikkepinnene gått varmt ser jeg. Du verden for en produksjon! Nydelig liten tunika, og herlige engler lenger ned. Tror jeg må prøve meg på de en gang. Ha en fredelig romjul!

Elin sa...

Nydelig tunika! Gråtassmønstrene er så fine:-) Veldig artig at det kom en tunika i tillegg til genserene. Ha en fortsatt flott og avslappende romjul:-)

wims sa...

Herlig tunika. Den var knalltøff:-)

trikada sa...

Tre belajn trikotajxojn