onsdag 24. august 2011

Russesokker

Det vert visst mykje sokker her på bloggen min no, men når det er det eg strikker for tida så vert det sånn.
Det er sokker i ulike mønster og størrelser, alle er strikka i silja og pt5. Heldt på med litt anna strikk og men det kan ikkje visast fram enno.... Elles så ser det ut til at hausten er komen her i vest, iallefall har vi haustvær i dag. Det pøsregner og bles så det er fint innevær, strikkevær rett og slett! Så vil eg takke for koselige hesinger som eg har fått og ynskje alle ein fin kveld:))

14 kommentarer:

Tovepia sa...

Dette er virkelig flotte sokker, og sannelig har du strikket noen!
Her har vi faktisk 17 grader i skrivende stund, men det skal ikke vare iflg værmeldinga;) Det er nok bare å innstille seg på at september er like om hjørnet...
Nyt kvelden, klemmings;)

Sissel sa...

Fine sokker du har strikket :)

Ann Tove sa...

Å strikke sokker er vel like fornuftig som anna strikk.. I allefall no når høster kjen lurande. Desse er kjempefine.

Greta sa...

Sokker er kjekt å strikke. desse russesokkene dine er berre stilige. skal alge noen eg og ein gong. Oppskrifta ligg å venter. Men så er eg swå glad i å strikke flettesokker hehe.
Ja det er strikke og innever. Skulle ahtt noen fine dager til ute før vinteren kjem. Men vi får vel ta et vi får. fortsatt fin uke til deg klem

Babben sa...

Så utrolig mange fine par russe-sokker du har strikket! Artig vri med den hælfellingen.

Sidselsidserk sa...

Hei, hei, sokker blir det vel aldri for mye av:-)
Russesokker har jeg av en eller annen grunn sldri strikket, skjønner ikke hvorfor for de er kjempefine. Hælfellinga har jeg gjort.
Ønsker deg en fin dag - her regner det, men det er håp om sol i løpet av dagen sier de her i radioen:-)

Fru Kahr sa...

Hold da op, hvor er de flotte.

Livet i Nord sa...

Så mange flotte sokkepar!! Russelestene er så flotte -jeg har strikken noen slike jeg og, men det er mange år siden. Tror jeg må prøve med på slike igjen.
Ei fin helg til deg:C

Strikkeheksen sa...

Det er så fint, så fint dit mønsterstrik - hold da op, hvor får du lavet mange fine sokker og vanter :-) Men det er også dejligt at fordybe sig i et projekt, man har prøvet mange gange før - det kører næsten helt meditativt :-)

Bodil sa...

Slike sokkar er så flotte, og heilt sikkert gode og varme :)

Snertne sneller og små nøster sa...

Så mange fine sokker du har strikka :-) jeg liker godt mønsteret på dem, men har aldri strikka slike selv :-P

God helg - klem Siv

HildeP. sa...

Sokkene så herlige ut, og det er vel snart på tide å finne frem sokkelageret. Regn, torden og blæst her også. God helg til deg, klem Hilde : )

Hanne sa...

Her var det jammen kommet mye fint siden sist jeg var her inne. Du er bare rå med strikkepinnene Elin. Så at du hadde strikket nøstebarntrøye i forrige innlegg, og det har jeg på to-do listen min jeg også. Burde vel sette i gang med det kanskje. Ønsker deg ei riktig god helg :)

Anonym sa...

Hei.
Masse flott her. Jeg lurer på de sokkene som ligger sammens med russesokkene. Vet du hvor jeg kan finn oppskrift på dem? De er så flotte:)