mandag 15. august 2011

Nøstebarntrøye

Her har eg strikka ei nøstebarntrøye, mønster og garn frå nøstebarn.Synest desse trøyene er så gode til dei små, og når dei kjem på er dei litt fine og.
Så eit par små votter igjen, ein litt annan variant denne gangen, mønster frå pt og garnet er pt5. Dei er strikka i str 2-4 år, trur størrelsen er sånn nokonlunde. Det skulle egentlig strikkast inn bokstaven til eigaren men eg synest ikkje eg fekk det fint så derfor vart det berre ein kvit runding. Kanskje eg prøver å sy ein bokstav der seinare, vi får sjå.... I dag har det vore regn her hos oss men no titter sola fram og det er herlig!! Ha ein fin kveld:))

16 kommentarer:

Tovepia sa...

Der var du jo:)
Jeg har selv denne boka fra Nøstebarn, og det er mange flotte og praktiske mønstre for de små; og den du har strikket er fin.
Nydelig votter igjen her;)
Ha ei fin uke videre, regnet bøtter ned her også;)
Klem;)

Greta sa...

Liker også dei nøstebarnboddyene, men liker ikkje garnet. Men det er no emg da.
vottene var knalltøffe.
veret var litt bedre ei stund, men no regner det godt att her. Skodda har ikkje letta i dag. får berre kose seg med det ein kan inne. Ha ei fortsatt fin uke. klem

Sidselsidserk sa...

Jeg har ikke strikket noe fra Nøstebarn:( trøyen ser kjempefin ut. Vottene var flotte - mye arbeid selv om de er små:-)
Her ser det ut til at regnet avtar - og takk for det.

elle-melle sa...

Å ja de trøyene er riktig gode.
Stilig vott også. Kanskje du kan brodere bokstaven med maskesting?

Petrinetrollmor sa...

Jammen skal eg titte litt på Nøstebarn-strikk. Eg har halde meg til sokkar til alle babyane som dukkar opp i slekta. Kanskje eg skal prøve noko anna.

Vottane var skikkelig fine dei også :)

klem

HildeP. sa...

Kjempesøt trøye! Nøstebarn har sååå mye fint, nesten så man må bytte ut heklenål med strikkepinner! ; ) Vottene var flotte, artig mønster! Her har sola varmet hele dagen, nydelig. Ha ei finfin uke videre! Klem Hilde

Randi sa...

De nøstebarntrøyene er så gode. Bare så synd jeg ikke hadde oppdaget dem når mine var små. Har strikket et par til venners babyer.

Fine votter også, aldri nok av slike. Må nok snart strikke op noen til vinteren jeg også.

Bodil sa...

Så fine og gode småting du har strikka :) Det er alltid bruk for slikt.
Ha ein fin kveld :)

KRØLLEMIKKEL sa...

Flott trøye og søte votter.Ønsker deg en god helg!

Bente sa...

Hver gang jeg ser at noen har strikket den trøya får jeg lyst til å strikke den selv. Men så kommer jeg aldri i gang... Den var kjempefin! Og nok et par fine votter. Du er produktiv!

Fuglemamma sa...

Så nydelig farge på Nøstebarn-trøya, og de vottene var kjempesøte. Jeg tror det vil gjøre seg med bokstav også, særlig hvis mottakeren er barnehagebarn. Ser at du har strikket mange sånne votter med menn og koner på. Er det selvkomponerte mønster eller finnes det å få kjøpt noe sted?

STRIKKEMOR(O) sa...

Så fin nøstebarntrøye! Det er så mykje fint i den boka! Vottane er også fine.

mimouna sa...

Fine votter. :)

De Nøstebarntrøyene har jeg også strikket mange av, både til egne unger og som gaver. Kjempegode i bruk.

Siddis back home sa...

De nøstebarn mønstrene er så greie og nyttige! Herlige votter du har strikket igjen! Ha en fortsatt kreativ uke!

Ingun sa...

Denne trøye strikket jeg til sønn min som er 21 år. Helt lik. Da brukte jeg ullbuksene og tøybleier også. Hadde mange varianter Nøstebarnprodukter. Nå må jeg nok lage litt til barnebarnet mitt. Etter konfirmasjonen;-))

Unknown sa...

Ofte synes jeg at disse forsåvidt enkle mønstrene er de fineste. Vottene ble flotte. Du kan jo maskesy bokstaven inni vottene. Det ser jo ut som det er strikket. De var fine slik de var også. :))