tirsdag 3. november 2009

Fjellnisser

Har strikka nokre Fjellnisser, dei er strikka i Tove garnet på pinne nr 3,5 og tova i maskina. Dei har lagt på vent ei stund ,så i dag har eg hatt litt nisseverkstad. Dei var enkle og greie å strikka men monteringa tar alltid litt tid. Men det er no litt kjekt arbeid det og når ein berre kjem igang.
Dei er no litt søte der dei står og venter på Jula men no er dei stua vekk i ein mørk krok, der får dei no bli ei stund.  Eg synest det er kjekt å laga litt nisser og sånnt no når jula nærmar seg, kansje dei vert julegaver, kem veit...Eller kansje dei får vera med på julemessa desse og. No er det ganske tydelig at vi er komen i den mørke årstida, det er mørkt når ein går på jobb og mørkt rett etter at ein er komen heim! Ikkje så verst vær i dag heldigvis så det går no an å gå ut ein tur. Ynskjer deke ein fortsatt god kveld:))

16 kommentarer:

Tovepia sa...

Så søte og flotte de var!! Montering er noe herk, så her gjelder det vel å montere etterhvert.
Blir koselige å ha framme i desember;)
Kos deg og tenn mange lys;)
Klem fra meg;)

Unknown sa...

Du så fine de er. Fint å ha de klar allerede nå. Tror tiden fremover flyr avgårde. :-)

Anonym sa...

Å, de var sjarmerende!
Ha en koselig senhøstkveld!

Tino sa...

Så koselige nisser du har laget. Disse kommer til å pynte fint opp til jul.
Ha en fin kveld!
Klem Tino :)

Anonym sa...

Hei.Kjempe søte nisser.Jeg elsker nisser.Har så mange nisser når jeg skal sette fram julepynten.Att nå må det være slutt.Men det er så vanskelig for det er så mange fine forskjellie nisser...Hålder på å strikker og tøver klær til en nissefamilie men det går sakte fram..Ha en riktig fin Tirsdagskveld.Klem fra Bodil...Sendte pakke til deg i dag..Håper den kommer fram..

Bodil sa...

Koseleg nissegjeng :)

flisa sa...

Så trivelige nisser du har laget. Godt at man kan kose seg med sånt noe på mørke høstkvelder.
Ha en fin kveld!

Birgitta sa...

Roligt att du vill vara med i min tävling coh tack vare det hittade jag hit. Vilka söta små tomtenissar du gjort. Det måste vara lite pilligt att göra dem.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Greta sa...

Så skjønne dei var. Skikkelig nusselge. Har aldri alga nisser, men har hatt mange planer om det. Får ikkje tid til alt i år heller hihi.
Sikkert veldig koselig arbeid. Elskar jula og alt den har med seg, men ikkje før 1.desember. Utenom julegaver som skal strkkes da.
Ha ein flott dag i morra. Skrives snart vennen

Solveig sa...

Så skjønn nissesamling. Kanskje tid for å finne fram julefargene og nisseoppskriftene.

Anonym sa...

Fine nisser du har laget.Jeg har også laget noen maken for noen år siden.De heter flaskenisser,og blir litt lengere,men i tre forskjellige størrelser.
Og så har du strikket så mange fine pulsvarmere.Sånne MÅ jeg strikke.Det klør i fingrene når jeg er inne på din og andres blogg.Så mye fint!

Ha en fin onsdag!

Husfruen sa...

Så fine nisser, artig med litt foreberedelser til jula

LivM sa...

Så supre de nissene ble. jeg har tittet i bloggen din og her var det utrolig mye fint. Lykke til med neste prosjekt!

Matja sa...

Her var det skikkelig julestemning.Kjempesøte nisser.ha en flott uke:)

AnitaK sa...

Så søte nisser da :) Mye flott nedover i bloggen din!

Hanne sa...

Så fine nisser. Slike kunne jeg også tenkt meg. Jeg får se om jeg skal lage en julegave til meg selv når det nærmer seg jul :)