tirsdag 24. november 2009

Tova engler


Hei! Har strikka og tova engler som eg fann mønster på i bloggen Olavas verden, ho er så snill at ho deler mønster med oss! Mønsteret finn du her.
Eg har strikka i ulikt garn, den eine er strikka i Viking naturgarn og den andre i dobbel finull frå Rauma. Skikkelig artig å strikke og pynte dei, prinsesse kronene mangler men dei kjem! Har strikka to til men har ikkje fått pynta dei enno, men dei er nok ferdig om ein dag eller to! Så vil eg få takke Olavas verden for mønsteret og anbefaler ein tur inn på bloggen hennar for der er mykje fint!!
Så er det enno eit par tova votter, gir meg ikkje med dei eg. Desse har eg gjort ein vri med pyntinga på , her har eg hekla små rundinger som eg har sydd på etter toving. To rundinger oppå votten og ein på undersida av tommelen.
Du og du kor eg  " putler" på med denne strikkinga, men det er jo så kjekt!! God natt til deke og ei fortsatt god veke:=))

12 kommentarer:

Greta sa...

Du er jammen produktiv. Så skjønne engler da. Sånt må eg og prøve neste år. Skal begynne på julegavne mye før til neste år hihi.
Vottene er også flotte. Så flink med pynting og slikt du. Skal det hekles på noe så sender eg de nesten alltid til Monika.
Alltid kjekt å titte innom bloggen din, Ein ting eg lurer på da. Kvifor kan eg nesten aldri gå dirkete inn fra kommentaren du gir emg til bloggen din? Må alltid ut på linken for å komme inn. ja , ja grier jo det da :D
Ha ein strålades dag i morra. klem

Britaiskogen sa...

Dette var flotte engler! Så fint at du deler oppskrifta med oss!
Godnatt og ha en fin onsdag..

aud47 sa...

Så fine engler du har laget:_) vottene også artig med litt pynt på.

mimouna sa...

Så fine ting du lager! Det er kjekt å holde på med slikt synes jeg, og så blir det jo veldig personlige produkter også.

Anonym sa...

Hei.Så fine engler og votter.Kjempe fine.Ønsker deg en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil..

Unknown sa...

Så flotte ting du har laget. Tipper du laver litt gaver også, jeg strikker for harde livet. :-)

Solveig sa...

Skjønne engler - og alle får et personlig preg. Det samme gjør vottene, det er sikkert gøy å pønske ut nye måter å dekorere dem på.

Hannes hage sa...

Hellandussen, så søte englene ble. Og de tovede vottene dine er bare så delikate og lekre!

Tovepia sa...

Jeg har også sett på disse englene. De er nydelige!
Og nok et par flotte votter fra deg;)
Ha ei fin uke og klem;)

Unknown sa...

Hei!
Englene dine ble så søte og sjarmerende. LIkte så godt håret på dem... :O) Morsomt å se andre utgaver enn de man har laget selv!

Vottene din er også veldig flotte!

ha en strålende (regn?) dag!
her sprutregner det!

synnøve

Hanne sa...

Kjempe søte engler. Er så hyggelig når flinke hobbydamer deler sine mønstre med sine lesere. Det ble skikkelig dekorativt med slik pynt på vottene. Er virkelig bare kreativiteten som stopper en når det gjelder dekor, da er det fint å få inspirasjon fra flinke bloggere slik at en kan spe på sin egen kreativitet også.

Unknown sa...

de englene var nydelig;))
*Og veldig kjekt når andre deler oppskrifter;)
*Synes også vottene dine ser riktig så delikat ut;)
Ha en kreativ og fin uke;)
Takk for titten.