tirsdag 16. juni 2009

Junisokker

Endelig ferdig med junisokkane i sokkealongen, har streva med desse ei stund hadde ikkje heilt motivasjonen i orden. Har strikka dei i Sisu, "pynten" veit eg ikkje sikkert kva garn det var. Synest ikkje det lyse passa heilt men det var no det eg fann her heime(går jo an og bytte den).
Har holdt på å gi dei opp for eg likte dei ikkje, men er glad for at eg er ferdig no:)

Elles er her kald nordavind her hos oss og i morgon kjem regnet seier dei! Så er det nesten to veker igjen til ferie, nærmare bestemt 8 arbeidsdager gleder meg til å ha fri og sleppe å henge i stroppen!! Ha ei fortsatt fin veke:-)

15 kommentarer:

Tino sa...

Sokkene ble jo kjempetøffe. Må innrømme at jeg ikke likte helt å strikke de jeg heller. Gikk smått med den vrangborden med vridd rett, så mine ble litt kortere i skaftet.
Ikke helt det store været her heller, så håper det blir bedre snart.
Ha en fin uke videre!

Unknown sa...

Flotte sokker.Jeg undrer meg fortsatt på hvorfor alle strikker så mange sokker. Er det fordi det er så gøy? Det er jo litt tykke sokker til å gå rundt i. Når jeg ser på bloggene har folk sikker tyvetallspar av sokker.:-)

Solveig sa...

Så morsomme sokker - artig med litt pynt på. Men skjønner godt at de ikke har vært så spennende å strikke. Uansett er det nå godt å ha to, da.

Tovepia sa...

Tøffe sokker, aldri sett maken! De blir jo som en liten "støvlett" med pynten. Ha ei fin uke videre!

Jorun sa...

Takk for besøk!
Sokkene ble fine selv om jeg godt kan forstå at de var kjedelige å strikke!
Har ikke fullført de to siste parene selv. Har hatt så mye annet å styre med, men det kan jo være jeg tar meg i nakken og strikker dem nå som det er blitt litt roligere rundt meg igjen!
Ha en fin dag!

Ingun sa...

God sommer til deg også!

STRIKKEMOR(O) sa...

Tøffe sokkar, men det tok sikkert litt tid å strikke dei. Eg blir fort lei når eg strikkar einsfarga sokkar. Ønsker deg ei fin helg!

Knitgirl sa...

Så morsomme sokker, annerledes og veldig fine. Det ga meg et lite puff å se at du har fått til å strikke Februarjakken i Silketweed og har fått riktig størrelse. Så bra, jeg fikk lyst til å strikke den en gang til, den var kjempefin i hvitt!

Frk. Chilli sa...

Syns sokkene din var knalltøffe!! Og jeg ser du har strikket Februarjakken, jeg startet på den, men jeg skjønte ikke økningen, de ble så stygge:-( Men jeg skal strikke den en gang. Jeg har ørten nøster med silkealpakka liggende klar til den:-) God helg til deg og dine:-)

Ann Karin sa...

Hei! Om det va kjedeligt å strikke disse sokkene, så blei dei jaffall knall tøffe.
Ønske deg ei fine helg. Håpe sommervarmen kommer snart.

flisa sa...

Hei! De sokkene ser gode ut, kjekt å ha også i juni. Ha en fin ferie!

Greta sa...

Stilige sokker. Eg er enig med deg at den kanskje vart litt lys den pynten, men det kan du jo lett fikse. Greit strikk forann tven da om det er kjedelig. Kanskje eg kopierer dem en gang.

strikkedilla sa...

Skikkelig stilige sokker. Jakken du har strikket til deg selv var kjempefin.Ønsker deg en god helg

Hannes hage sa...

Det er pynten som gjør sokken. Likte dem kjempegodt! Ønser deg en god helg.

Liv sa...

Jeg synes du har fått sokkene riktin fine, Skal det være noe med pynten må den jo synes;))