mandag 29. juni 2009

Julisokkane

Berre eit bitte lite innlegg denne gongen,nemlig babysokkane som var julioppgåva i sokkealongen. Det er tubesokker frå Drops, har strikka dei i Inca Alpakka på pinne nr3. Ja eg veit at det ikkje er juli enno men sidan mønsteret vart lagt tidleg ut synest eg det var greit å få dei unna.
Skulle prøve å ta bilde på foten til veslegutt men han var ikkje så samarbeidsvillig:) Så bilde vart ikkje så bra men her er det no.

No er det mandag igjen, helga er over og Ferien har begynt, herlig..... Elles har det vore ei nydelig helg, værgudane har vist seg frå si beste side litt overskya i dag men veldig varmt! Har ingen bestemte planer for ferien, men ein liten tur håper eg no det vert!! Når været er som no er det supert berre å ha fri, ynskjer alle fine Sommerdager:-)

10 kommentarer:

Tovepia sa...

Disse har jeg selv sett på, og jeg ser de fungerer godt;) Fin farge og artige sokker! Husk og nyt ferien og ha en god dag videre!

Tino sa...

Så søte sokker, og herlig å se lubbne små babyben.
Jeg har ikke fått begynt enda, synes det blir for varmt med ull/alpakka på pinnene nå, det har vært 28-29 gr i skyggen de siste dagene.
Ser ut som finværet skal vare en stund til, så håper du får tid til å nyte det i ferien.
Ha en super uke :)

Unknown sa...

Superfine sokker som er flotte til barneføtter. Ser at man trenger ikke ha den eksakte størrelsen på foten så de vil jeg gjerne strikke. Ha en fin ferie, koselig å være hjemme og være lat.... :-)

Anonym sa...

Hei.Fine såkker du har strikket.Nydlig blåfarge syns jeg.Ha en riktig fin Sommerkveld.Bodil

mimouna sa...

Gode babystrømper det der, og veldig greit at de "vokser" med barnet.

Matja sa...

Kjempesøte babysokker.Har lyst til å prøve meg på slike.Synes de ser så gøyal ut å strikke:)Ha en flott dag.

Greta sa...

Skjønne sokker og nydelig liten fot :D.
Det er deilig med sommer. T har nytt snart 3 viker med nydelig sommerferie. Kan ikkje ha bedre ver enn det vi har hatt no.
Nyt sommeren du og

Elins systue sa...

Veldig orginale sokker til liten fot

Ugla sa...

Tubesokkene er så søte, har planer om å strikke slik jeg også. Problemet er at det er så mange andre planer også :-) Ha en fin sommer :-)

Liv sa...

Fine sokker, du hadde jammen en liten fot som passet og;)
Takk for hyggelig hilsen hos meg!