lørdag 7. mars 2015

Retrojakken

Her er retrojakken eg har strikka til barnebarn, bunnfargen er i Sandnes merinoul og mønsterfargane er diverse restegarn. Den er vel strikka i ca 9 års str. Og gutten vart fornøyd, spesielt med at den ikkje klødde.....Ønsker deke ei fin helg i ruskeværet:))

10 kommentarer:

Bundingen sa...

Stilig retro-jakke! Så godt at den ikke klør. Modellen minner meg om barndommen min på 50-tallet

Fortsatt god helg!

Irene sa...

Fin retro-jakke. Fine farger. Ha en fin helg.

Timotei sa...

Så fin retrojakke! Jeg får mer og mer lyst til å strikke en slik jakke. Jeg har sett flere slike nå i ulike farger og alle blir så fine. Må si jeg likte din spesielt godt. Fargene er nydelige sammen!

Unknown sa...

Kjempefin kofte Åse, den skjønner eg godt at han vart fornøgd med. Og det er jo sjølvsagt eit pluss at den ikkje klør. Tror eg snart må strikke kofte igjen eg også. VArt jo ikkje noen kofte til meg sjølv i fjor alikevel. Får sjå når det blir. Denne var flott hvertfall. Godt gjort å få tid til å strikkeså masse når du har full jobb og mere til av andre ting som skal gjøre. HA ei fortsatt flott helg. Klem fra meg

Knutine sa...

Nydelig jakke i flotte farger,akkuat slike liker jeg.
Blir inspirert av denne.
Ha en flott søndag

Berit sa...

Flott jakke og herlig blåfarge. Gøy når plaggene blir tatt godt imot :)

Hanne sa...

Nydelig jakke i helt fantastiske farger. Skikkelig flott.

Petrinetrollmor sa...

Hei, Elin ! kjempefin jakke. Forstår at guten vart fornøgd. Vi har sparka liv i bloggen vår og er no på ei lita helsingsrunde rundt om til "gamle" kjente. Koselig og titte innom og sjå alt deg fine du lagar !

Ønsker deg ein fin kveld :)

mimouna sa...

Fin jakke, og kjempeviktig at de ikke klør! Gøy når ungene blir fornøyd med nytt strikkeplagg. :)

Tita Carré sa...

Hello, I love your crochet, it is beauty, I love this colors, I follow your blog, I have a blog about crochet with free patterns and free crochet diagrams, visit me , hugs from Brazil.
Visite meu blog - Tita Carré - Crochet