fredag 17. januar 2014

Guttejakke


Ja no er eg ferdig med den tredje jakka som har lagt sidan sommaren, jammen er det godt å få den ferdig:))denne er strikka i duo og mønsteret er Sandnes barnemix Nr 1303. Då er det ikkje så mange ufoer igjen, kanskje litt småarbeid men men.....eg har arbeidshelg så må snart gjere meg klar til å gå på nattevakt, God helg til alle sammen:))
5 kommentarer:

Hanne sa...

Så flink du er til å ferdigstille ufoer. Kjempe fine jakker både denne og den i forrige innlegg. Jeg holder på med en jakke til meg selv, men det går veldig sent synes jeg. Gleder meg til den blir ferdig da.

Unknown sa...

Kjempefin jakke dette også. Barenbarna er nok storfornøgd no tenker eg. Den var knallfin altså.Håper du ahr ei fin arbeidshelg. klem

Siddis back home sa...

Så flott den var! Ha en fin kveld hos deg!

LaLa`s Loft sa...

Hei - å takk for koselig kommentar inne hos meg. Du spør om oppskrifta på lua - vel jeg har desværre ikke brukt oppskrift. Men om du vil lage i dobbel babyull som jeg har gjort så kan du bruke alle oppskrifter i garngruppe C inne på Drops sidene. Selve mønstret har jeg forsøkt å lage en forklaring til i bloggen - håper det hjalp :)

mimouna sa...

Fin jakke, og en veldig god følelse å få ferdig UFO-er. :)