søndag 13. januar 2013

Fanakofte


Her kjem ei julegave til, det er fanakofte strikka i str xs til eldste barnebarnet på 14 år. Den er strikka i sisu og vart akkurat passe til jenta. Trur den fallt i smak, den sto iallefall på ønskelista. Her har vi eit nydelig vær, kaldt og fint med sol. Ha ei finfin veke:))

9 kommentarer:

Berit sa...

Kjempefin jakke som kledde jente veldig godt :)

Mitt lille roterom sa...

Flott julegave, og så artig at hun hadde den på ønskelista si :)
Da er det godt å ha ei bestemor som kan strikke så fine plagg!!

Ha ei super uke!

Bodil sa...

Å, den var flott :) Eg likar så godt det mønsteret. Heldige barnebarn, som har ei så flink bestemor.

Unknown sa...

Alltid like flott og moderne. Satt som støpt på den flotte jenten. ;-)

ANNEPÅLANDET sa...

Å, den ble fin! Strikket meg en sånn Fanakofte, i de samme fargene, og brukte den flittig i over 20 år før den ble for frynsete i kantene. En ny en står høyt opp på ønskelista. Et av de aller fineste koftemønstrene, syns jeg!

Greta sa...

Hei hei. Nydelig jakke til ei skjønn jente. Klart ho vart glad for den. Det lyser jo av ho :0). fin uke til deg også i finveret

Hanne sa...

Nydelig nydelig. Fanakofte i grått og hvitt er bare så utrolig lekkert. Kjøpte inn garn til fanakofte i rød og hvit til meg selv en gang fordi de ikke hadde mer grått igjen. Ble ikke helt fortrolig med fargene så nå skal garnet omformes til mariusgenser til yngste fadderbarnet. Jeg kom ikke lengre enn en halv arm og har innsett at jeg ikke kommer til å komme lengre enn det med de fargene.

Wenche sa...

Flott fanakofte :) Må være supert å få et slikt plagg i gave.

HildeP. sa...

Nydelig kofte! Heldig barnebarn! : )