fredag 1. juni 2012

Mariusgenser

Hei,hei, ja no er det helg igjen og vi er komen i juni, heilt utruleg kor fort tida går. Her er ein del omveltinger for tida med jobb og diverse så det er vel litt av grunnen til at eg ikkje er så flittig på blogginga:)) men no har eg iallefall strikka ein Mariusgenser i sisu og mønster frå klassikere temahefte 15 sandnesgarn. Det er ei niese av meg som skal ha denne og eg er litt spent på om den passer, den er ihvertfall ikkje for liten:))Viss den ikkje passer får eg ha den sjølv for den er akkurat passe til meg.... No er det helg og eg set å lader opp til arbeidshelg.  Håper de alle får ei finfin helg:))

14 kommentarer:

Tovepia sa...

Mange år siden jeg strikket en Marius, så får håpe noen ønsker seg den, for det er blant de vakreste mønstrene.
Ha ei god junihelg, klem fra mæ;)

Greta sa...

Kjempefin Marius. eg ahr strikket mange og vert aldri lei dem. Men eg aldri strikket dem i tynt garn. alltid i eit nr tykkere. Den passer nok sikkert. viss ikkje så har du fått deg ein flott genser. Ein får blogge når ein føler for det. Eg har så god tid så eg blogger støtt hehe. Ha ei super helg, sjølv om det ikkje er varmt

Tino sa...

Lekker! Nå har jeg strikket marius både til hund og eldstesønn, så er vel egentlig på tide å strikke en til meg selv. Kjempefint med rundfelling.
Ønsker deg en fin helg!
Klem T

Ann Tove sa...

Flott genser. Marius er alltid like populært. Litt av eit arbeid med so tynt garn. Fin helg til deg.

Strikkeheksen sa...

Ej, hvor er den flot - jeg har købt en strikkebog med Mariusmønstre til babyer, så jeg kan strikke til mit kommende barnebarn - det glæder jeg mig til.
Jeg synes det klassiske mønster og farverne er så smukt :-)

Mitt lille roterom sa...

Jøye meg for et arbeid du har gjort med så tynt garn! Det gjenstår for meg ;) Kanskje jeg skulle lage meg en selv, for det har jeg ikke ;) Og den gode, gamle Marius-genseren i originalfargene er da bare helt suveren å se til! Kommer aldri til å gå av moten....

God jobbhelg ønskes deg!
Mvh
Ann Elisabeth

Stine sa...

Kjempe nydelig genser, er helt frelst av marius selv. :)

Bodil sa...

Flott genasar, og alltid spennande om den passar. God helg.

strikkedilla sa...

Så flott Marius. En klassiker som aldri går av moten.

Livet i Nord sa...

Nydelig genser du har strikket!!

ANNEPÅLANDET sa...

Flott genser! Tenk at jeg som har strikket hele livet aldri har hatt en mariusgenser ... det må jeg gjøre noe med, har alltid ønsket meg en, og denne modellen er så fin, syns jeg.
Ha en fin dag!

Berit sa...

Flott Marius genser. har strikket mange av dem i mitt liv men ingen med "rundstrikket"bærestykke. Har sett mange variasjoner av den og de er flotte.

Unknown sa...

Så fin den ble. Gaven blir nok mottatt med glede og den passer nok fint. Jeg ønsker deg en fin dag idag. Klem;-)

Emmy sa...

Hvor er den fin din Marius-trøje. Det er en model man aldrig bliver træt af, en rigtig klassiker. Jeg håber din niece kan passe den. God weekend til dig:-)