mandag 27. juni 2011

Labbestrikk

Det er midtsommer og eg har ferie men værgudane er ikkje med oss!! Her er det grå vær og regn så då passer det vel bra med litt labbestrikking, vinteren er her før vi veit ordet av det..... Nei no var eg litt vel negativ, eg håper no fortsatt på litt sol og varme!!!!
Har strikka tre par smålabber etter ei rauma oppskrift, har strikka dei i rester av tynnt ullgarn. Og dei to store para er strikka i pt5, dei er vel egentlig meir tøfler enn labber. Elles så er det deilig å ha ferie og berre kunne gjere det ein har lyst til som for eksempel å strikke... og å sleppe å gå etter klokka, det er godt det:))Ynskjer alle ein fortsatt god sommer enten det er sol eller regn:=))

13 kommentarer:

Berit sa...

så mange fine Labbar du har strikker , flotte farger også. Deilig å ha litt greit håndarbeid når det er dårlig vær. Godværet kommer nok, ganske snart. Ha en fortsatt god sommer.

Linda sa...

Mange fine labbar. Har sjølv strikka frå same mønsteret som dei babylabbane du har strikka. Trur faktisk eg har strikka dei føfflane og. Bur du langt frå Norheimsund?

Greta sa...

Kjempefine sokker. -ein kan jo trenge det om kvelden no og. denne sommeren tar kaka. Men vi spring ut så snart det er fint ver. har hatt ei uke ferie heime og kost oss alikevel.
Kjekt med ferie uansettt. sjølv om eg er heime på fulltid, vert det ferie når T har det. Ha ein fin sommer videre. snart må da dette veret snu. klem

Tovepia sa...

Så flotte sokker dette, men nærmest som tøfler å regne, for de er for fine til å stappes i støvler.
Nyt ferien din, håper vi begge får sol;)

Unknown sa...

Så nydelig de ligger der i gresset. Jeg er enig med deg ang. været. Det er litt vanskelig å rope hipp hurra, for solen viser seg jo bare for å gå vekke igjen. Vi får bare drømme og vente. Ønsker deg en fin kveld. :))

Laila sa...

Så mange fine sokker du har strikket :-)Nydelige farger.

Liv sa...

Så fine labber du har strikket. De er heldige de som skal ha dem.

Riktig flittig har du vært tidligere i sommer også. De småtuppene som får kjolene dine er mer enn heldige;))

ANNEPÅLANDET sa...

Så fine sokker i glade farger!
Nei, sommerværet er ikke helt på vår side her heller, men men. Været får man jo ikke gjort noe med, man får strikke litt i stedet. Og drikke kakao, var det noen som foreslo her hos meg... (Det er liksom noe veldig vinterlig over kakao, så det tyder på en heller stusselig sommer).
Ha en fortsatt fin ferie - håper sola titter frem!

G-Anette sa...

Heter det labber? For ett fint ord! :) Her sier vi lester :)

Kjempefine labber ;)

Ha en fin dag

Lindas hobbyhjørne sa...

Hei!
For en fin blogg du har, så mye nydelig du lager!! Har lagt meg til som følger :)
Ha en fin dag :)

Strikkeheksen sa...

Så fine resteprojekter - de er så smukke alle de fine sokker :-)

Krydser fingre for, at I får noget bedre vejr :-)

Ann Tove sa...

so flotte labbar du har strikka. Det er igrunn passeleg veir til å sitte inne med handarbeid.

Ann Kristin sa...

Hei på deg :) So fine :) Forsatt god sommer :)