lørdag 21. august 2010

Småsokker

Ja no står hausten og vinteren snart for døra og det er på tide å tenke på litt varmt å ha på beina. Så bestemor er i gang med labber til barnebarna,eg har jo 4 snart 5 barnebarn å strikke til så det er best å la pinnane gå...
Dei minste er strikka i Dale babyull på pinne nr 3 og etter mønster frå boka Myk start, har strikka nokre slike par før og dei virker til å ha god fasong som heldt godt på foten.
Dei lilla ( ja dei er lilla i virkeligheten) er strikka i Viking sportsragg på pinne 3,5 og eg har brukt mønsteret på epletreets snurrige sokker, men har forminska mønsteret. I dag har eg brukt formiddagen til å lade opp til jobb, har arbeidshelg så skal snart avgårde. Elles så har eg litt forskjellig arbeid på gang men synest liksom ikkje det er så lett å bli ferdig.. Finn helie tida noko nytt eg vil lage, det er vel kansje noko som fleire kjenner seg igjen i?? Men no har eg iallefall fått festa trådene på desse to labbepara så dei er ferdige:) Ynskjer alle sammen ei riktig så fin og god helg!!

20 kommentarer:

Sidselsidserk sa...

Heldige barnebarn som har ei bestemor som strikker sokker. Riktig fine sokke også:-) Babylabbene var helt nydelige! Ja, jeg kjenner meg igjen i å hele tiden starte med nye ting før det andre er ferdig, men det blir ferdig etterhvert så det er sikkert ikke så farlig:-)

Ha ei trivelig arbeidshelg!

Tovepia sa...

Godt å ha noen å strikke til, da blir det koseligere å strikke sokker også;)...og de var flotte!
Kos deg i helga og klem fra meg som drar på 3 strikketøy på hyttetur;)

Hanne sa...

Så heldig barnebarn som har en så snill bestemor som forsyner dem med sokker :) Nydelige sokker :) og hjemmestrikkede er jo og blir de beste :)

Bodil sa...

Flotte sokkar du strikkar, og hua i forrige innlegg såg veldig god ut. ha ei fin arbeidshelg :)

Emmy sa...

Hvor er det nogle fine sokker og små futter du har strikket.

Dejligt at have børnebørn at strikke til :-)

Petrinetrollmor sa...

Skal seie du har nokre heldig barnebarn som slepp å bli kald på beina. Eg også vaks opp med to bestemødre som strikka lesta til oss. Men eg kan ikkje huske at mi eiga mor strikka lesta til oss, men det gjer ho til barnebarna sine :)

Hurra for snille strikkande bestemødre !!

Anita Tørmoen sa...

Deilige sokker. Kjenner meg igjen ja - det er jo så mye fint man kan lage, og da er det vanskelig å vente.

Maria ( Idekroken ) sa...

Så herlig med skikkelig gode sokker, for liten og stor.
Du er skikkelig flink!

Klem fra meg

Unknown sa...

Flotte ting du hatr strikket. Det er alltid gøy å strikke noe nytt og hoppe litt rundt omkring med arbeid gjør ingenting. :))

Vilma sa...

bare du var min bedstemor Elin :-)

Greta sa...

Hei.
alltid kjekt å strikke til barnebarn. Har berre to eg da, men dei er jo dei beste da :) det er vel alle 4-5 dine.
flotte sokker.
Eg lurer på om du kan gi meg mob. nr ditt? Viss eg skulle huske å bruke det....Ha ei flott arbeidshelg. Me skrives neste uke

GURO sa...

så morosomt. gøy med slike små baby sokker. ha en fin lørdag elin.. klem guro

Siren sa...

For noen skjønne babysokker! Helt herlige!

G-Anette sa...

Veldig flotte sokker! Og Myk Start sine babysokker vet jeg av erfaring at er bra ;) Og hva er det med den lillafargen som alltid blir blå? Ha ei fortsatt fin helg :)

Strikkeheksen sa...

Ork ja, der er altid noget nyt, der frister - hele tiden. Jeg døjer også lidt med at blive færdigt med noget for tiden :-)

Fine små babyfutter og dejlige strømper - du kommer vist aldrig til at mangle nogen at strikke til med alle de dejlige børnebørn :-)

HildeP. sa...

Så koselig med mange barnebarn! Sokkene ble kjempeflotte, og ser myke og deilige ut. Jeg skal også sette i gang med litt tøfler til tantebarna nå. Ha ei flott uke! : )

Klem Hilde

Maret sa...

Godt å ha noko på lager til mørkere og kaldere tider..
Føler at eg har strikka sokkar i heile sommer..

mimouna sa...

Fine sokker. Og det lilla garnet får akkurat samme farge på mine bilder også. Så da vet jeg i alle fall hvordan det ser ut. ;o)

Mette sa...

ja, det var nette små sokkar. Kjenner at ullsokkeårstida så smått har starta så heldige er dei som får så fine sokkar.

Sylke Feldhusen sa...

Her var det mange fine sokker! Og så likte jeg godt Olive genseren din lenger nede, fin farge og fasong!

Ha en fin søndag :)