tirsdag 6. april 2010

Nøstebarntrøyer

Hei, ja no er påsken og fridagane over for denne gang, har allereie hatt to vakter men det går no greit når ein først er i gang. Har ikkje vorte strikka så veldig mykje i påska men litt har det no blitt. Har strikka to små nøstebarntrøyer i totråds merinoull frå nøstebarn og mønsteret er henta frå boka med samme navn.
Har brukt pinner nr 3 på den minste og den er vel ca nyfødt til eit par mnd. Den andre brukte eg pinne nr 4 og den er vel ca 3-6 mnd, dette var eit kjekt arbeid så det blir nok fleire slike. Ute stormer og blæs det voldsomt i dag men ikkje så verst temp. er våren her snart no kansje? Elles har eg diverse arbeid på gang, men når ein held på med mange arbeid så tar det tid før det vert ferdig:)) No er det seint og eg skal tidleg opp så det er vel lurt å finne køya snart. Ha ei fortsatt fin veke alle sammen:=)

25 kommentarer:

Ann Tove sa...

Desse trøyene ser herlege ut. lunar godt rundt ein liten kropp.
Ser du har hatt samme vèret som her hos meg,sterk vind og overskya.
I grunn greit å sitte inne med symaskina og kose seg. Resten av dagane denne veka skal eg på arbeid, so i dag har eg berre gjort det eg vil, nesten:)

Mette sa...

Ja, dette er veldig trivelege små trøyer og fine gåver.

Husfruen sa...

deilige trøyer, man kan ikke få nok av de

Unknown sa...

Så fine de er. Jeg kjøpte denne boken til min svigerdatter. Det er mange gode oppskrifter i den. :))

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine trøyer.Ja nå er våren hær.Deilig.Lysere om kvelden og morgenene.Ha en kjempe fin Onsdag.Klem fra Bodil...

elle-melle sa...

Herlige trøyer og et kjekt strikketøy å holde på med.
Jeg kjenner det der med å ha mange arbeider i gang på samme tid. Det går jo litt tregt å få noe ferdig når en holde på slik, men samtidig er det greit også synes jeg for det er så deilig å variere litt.

Solveig sa...

Sikkert gode og varme på en liten kropp. Og et greit håndarbeid å ta til. Veldig fine.

Tovepia sa...

Disse er populære blant nye mødre og de er kjempefine!
Nyt dagen og klem fra meg som har 10 varme grader;)

Greta sa...

Hei. Ja dei er fine og kjekke å strikke dei trøyene der. Eg er ikkje kjempeglad i det garnet, for å sei det slik, men har strikka litt av det. Skal eg strikke sånne privat, trur eg at eg vil bruke anna garn.

Kjenner meg att i det med mange ting på pinnene ja. Og når eg får nye oppdrag vaert alt lagt til side og da tar det si tid å verte ferdig med noko.

Lurer på om eg ikkje må kjøpe meg den boka, har berre noen enkelt oppskrifter fra den.
Ha ei fortsatt flott uke

Hanne sa...

Disse trøyene ser så gode ut :D skulle sikkert strikket noen til min nye nabo, men så er det dette med tiden da :P Kjempe søte knapper, litt dekor skader aldri :D

Fru Kahr sa...

De veste er skønne:-)

HildeP. sa...

Nydelige trøyer, og de ser myke og varme ut! Kjenner til å ha litt for mange prosjekt gående på en gang, ohoi! ; ) Ha en flott kveld! : )

Klem Hilde

Petrinetrollmor sa...

Hei igjen ! Herlige trøyer du har strikka, Det har ikkje vorte mykje strikking på meg denne Påska, men litt nytt garn har eg skaffa meg :))

Ha en fin onsdagskveld :)

Timotei sa...

Så fine trøyer du har strikka! Koselig å lage sånne små plagg :-)

Penelene sa...

Disse er så fine! Og nydelige i naturfarge. Dessuten er de veldig anvendelige.

Hannes hage sa...

Å, så fine! Jeg skulle ønske jeg hadde slike da mine gutter var små. Ingenting kan vel være bedre på små kropper enn dette.

ANNEPÅLANDET sa...

De er så søte! Sånne strikket jeg til datteren min for 18 år siden. Ingen strikket sånne trøyer da, det var i Nøstebarns spede barndom, og alle syntes de var skikkelig stygge og rare. Heldigvis har tidene forandret seg! Og trøyene har jeg enda.
Ha en finfin helg!

Hønehuset sa...

Slike trøyer får man bare ikke nok av!

Stubbetufsa sa...

Disse er sikkert varme og gode til en liten tass! Jeg er liksom over dette stadiet, så jeg føler at jeg ikke vet mye om hva som brukes nå til dags!
Fine påskehøne/kyllinger også!

mimouna sa...

Liker så godt denne modellen, har strikket mange av dem opp gjennom årene. De er kjempegode i bruk!

Inger sa...

Kjempeflotte og deilige små trøyer :)

Vilma sa...

Så fine små trøjer :-)

Sylke Feldhusen sa...

Trøyene ser deilige ut. Hønemor og familie ble også kjempefine!

Bitt@mi sa...

De ser så gode ut disse nøstebarnstrøyene:-) Har aldri prøvd hverken det mønsteret eller garnet, men har hørt mye godt om begge deler. Har vel ingen å strikke sånne til heller... :-)
Kan jeg stille et spørsmål? Hvis en vil strikke ei sånn trøye og ikke har det garnet, fins det noe annet garn en kan erstatte det med?
ha en flott dag i morgen:-)

Loppelill sa...

Det var flotte trøyer!