fredag 5. februar 2010

Pulsvarmere

Her er eit par til av samme sort pulsvarmere som i tidlegre innlegg , også desse strikka i Mirasol frå Du Store Alpakka. Dama som skulle ha dei forrige ville ha eit par i svart og, så då var det berre å la pinnane gå. Mønsteret viser ikkje så godt på dette bilde men dei er heilt like dei lilla som er lenger nede på sida.
Så slenger eg med to par med russesokker igjen, eit par til dame og eit par til herre det er mange som vil ha slike. Og no er det helg igjen , utruleg kor fort tida går! Eg har fri denne helga og det skal verta godt, masse tid til å gjere slikt som eg har lyst til, kansje litt strikking :)) GOD HELG til alle!

16 kommentarer:

Hage og Foto entusiast sa...

Flotte pulsvarmere og kjempefine sokker :)

Tino sa...

Så søte pulsvarmere, og russesokkene dine er flotte.
Ønsker deg en fin helg!
Klem T

KRØLLEMIKKEL sa...

Fine pulsvrmere - svart er flott, men vanskelig å fotografere (så på de lilla jeg ). Russesokker er alltid populære. Dine var kjempeflotte!
God helg.

Unknown sa...

Fine pulsvarmere og sokkene er jo flotte. Jeg har akkurat strikket pulsvarmere også. :))

Greta sa...

Hei min gode venn!!
Det er alltid så koselig å få kommentarer fra deg og du passer på og kommeneter ofte. Det sett eg stor pris på.
desse pulsvantene er veldig fine og sitter godt på hånden. Og dei russe sokkene dine er jo bare så fine. får håpe eg kjem i gang med å prøve å strikke dem ein gang.
Det vert nok masse strikking på deg denne helgen, siden du har frihelg. Kos deg masse med det du skal gjere. Stor klem fra meg

Bodil sa...

Gode og varme ting du har strikka. God helg til deg og :)

Ann Tove sa...

Lekre pulsvarmere og sokker.Godt å ha i denne flotte vinteren vi har.
Kjempefin genser og hue du har strikka til barnebarnet, herlege fargar.
God helg til deg.

wims sa...

Kjempe lekkre sokker:-)

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine pulsvarmere og Russesokker.Skal strikke ett par Russesokker til tantebarnet mitt jeg å.Men blir satt ut er så lei av å strikke det.Men de er jo fine.Ha en kjempe fin fri helg.Kos deg masse.Klem fra Bodil..

flisa sa...

Så fine pulsvarmere! Synes selv at mirasol et et flott garn å bruke.Og sånne deilige sokker blir det vel aldri nok av. Ha ei fin helg!

Groskro sa...

Så mye fint du strikker! :-) De pulsvarmerne er kjempefine!

:-)

Linda sa...

heisann, no har eg fått tak i wollmeise eg.hadde fri fredag og då sette eg meg med datan og prøvde. Vart litt stress fro eg måtte vera rask for mens eg skulle betala så forsvannn nøstene for me. men det vart litt kjedelege fargar trur eg, brun og grøn. det var ikkje bilder av dei, så det vert spennande å sjå kva som kjem i posten.

Hanne sa...

Russesokker er bare SÅÅÅ fint, jeg får ta tak på meg og gjøre ferdig nr to av mine også. De har blitt en skikkelig ufo mine russesokker gitt. Rå fin genser i forrige innlegg. Ønsker deg en fin helg :)

strikkedilla sa...

Kjempefine sokker og pulsvanter. Praktiske plagg begge deler. God helg

Lise sa...

Nydelige pulsvarmere! Og russesokker er flott! Tar du imot bestilling på sokkene, forresten?

Ati sa...

Takk for hyggelig kommentar :) Du strikker mye fint selv!