søndag 10. januar 2010

Diverse småstrikk

Hei, ja no kjem første innlegg i 2010, har gått litt tregt med meg i starten av det nye året. Først eit pannebånd strikka i Karisma på pinner nr 4,5, mønsteret er frå drops.Hadde ikkje noko modell tilstades så derfor måtte eg bruke ballen, "man tager hva man haver..."
Så to par av dei vanlige vottane også denne gangen strikka i Finull, synest det er eit supert garn og strikke av og å tove.Det eine paret er mitt og det andre er bortbestillt.Det eine paret ser veldig stort ut men det er nok bildet som lyg for dei er like store.
Og til slutt eit par tøfler som er hekla i Easy med ein rest av fritidsgarn, dei er og tova. Mønsteret fann eg hos mirre virre, synest ikkje eg vart heilt heldig med dei... Originalen var mykje finare:)) Men fekk no brukt litt av garnet eg har hatt liggjande:)) Elles har eg hatt ei fin frihelg, har hatt barnebarnet mitt på 4 år på besøk sidan torsdag, veldig stille no når ho har reist heim!! Ute er det jo eit nydelig vær med sol, snø og masse kuldegrader. Så bestemor har fått prøvd både ski og akebrett, morro!! Ha ei fin veke folkens:))

27 kommentarer:

Solveig sa...

Så masse godt og varmt. pannebåndet har datteren min strikket også, men tøffelmodellen var ny for meg. Synes de så veldig fine ut, iallfall. Og de er sikkert gode og varme.

Maret sa...

Slike tøflar har eg og, brukar dei til sovesokkar på hytta..

Ha ei fin veke..

MirreVirre sa...

synes tøflene ble veldig bra jeg!
Og de vottene dine var kjempefine! Likte godt de hjertene på!
Ha en finfin uke

Tovepia sa...

Her var det mange flotte ting somn vanlig!
Det merkes når de små drar etter en dag eller flere. Har yngste datter m familie boende her igjen til de får flyttet inn i egen bolig i beg av februar, og det blir unektelig mer liv i huset med prinsen;)
Ha ei god uke og klem;)

Anonym sa...

Godt nytt år til deg!
Kjempefine ting du har laget!
Kan tenke meg det ble stille etter at 4 åringen din reiste.Vi hadde vårt barnebarn her i jula,du verden det ble stille etter at han reiste.Han fyller 5 til våren,og er vell som 4 åringer flest.Full fart fra morgen til kveld:)
Ha ei fin uke!

wims sa...

Tøflene så varme og gode ut:-)

Strikkeheksen sa...

Selvom du kalder det "småprojekter", synes jeg da nok, at du har fået begyndt 2010 med manér :-) Fine ting allesammen, men jeg er fuldstændig vild med dine "hjerte-luffer" :-)

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine votter ,pannebåd og tøfler du har strikket.Kjempe fine.Nydelig farger.Ønsker deg en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil..

Matja sa...

Lekre og varme ting du har strikket.Har visst 2 par votter liggende i strikkekurven min.Burde få de ferdig før våren kommer kanskje:)
Hadde mine barnebarn her forrige helg.De er 3 og 5 år og min datter på 8 år,så jeg kan love deg det var livlig.Det blir likevel fryktelig tomt når de drar.Ha en strålende flott dag:)

Tino sa...

Så mye fint du har laget igjen. Deilige votter og tøfler, og de pannebåndene er supre.
Høres gøy ut å å ha prøvd både ski og akebrett. Her har det rett og slett vært for kaldt, men nå er det endelig under - 10

Ønsker deg en fin uke, klem :)

Ann Tove sa...

Varme og fine ting du har laga.Desse hjerta, set du dei på før eller etter toving? Har ikkje so mykje erfaring med toving sjølv..

Greta sa...

hei. Syns tøflene var fine eg. Det er berre du som er krisik, trur no eg. Panne båndet og vottene er fin som alltid.

Så kjekt du ahr hatt det da, som har hatt barnebarn på besøk så lenge. Kjekt når dei kjem og litt godt når dei fer kanskje.
kjekt å kunne boltre seg ute i snøen :=9. Ser deg for emg eg hihi.
ha ei strålandes uke, vennen

Hanne sa...

Så mye fint :D

Ann Karin sa...

Hei så møye fint du har laga.
Du er så flink med dei hjertene dine. Knall fine.

Unknown sa...

Å så mye fint her var;) Lenge siden jeg har vært innom..Kjekt å se nedover innleggene på alt det fine;) Og dette du har laget i år, Godt nyttår forresten;) Ja det er knallkos ting;) Ekstra godt og varmt med det som er tovet;)
Ha en knallfin uke;)
En hilsen i vinternatten fra Ingrid;)

Unknown sa...

Så fine ting. Jeg elsker de tova vottene med hjerter på. Pannebåndet ser flott ut. Ja d er bare til å kle på seg i disse dager. :))

Anne sa...

Pannebåndet var kjempe fint. Både pannebånd, votter og tøfler kommer vel godt med i den kulden som har vært de siste dagene!

Marit Johanne sa...

De vottene dine er så fine. Sikkert deilig og varme også. Hyggelig at du vil være med i jubileumslotteriet mitt!

Marit Johanne sa...

De vottene dine er så fine. Sikkert deilig og varme også. Hyggelig at du vil være med i jubileumslotteriet mitt!

Fidus sa...

Det er koselig med litt småstrikkerier, jeg holder på med sånne småting om dagen jeg og. Litt også fordi sokker, tøfler ol er noe vi alltid har bruk for her i huset, og det var dette med alonger da.
Ha en flott dag!

Eli A. sa...

Heia.. Mye fint på bloggen din :-) Tøflene og vottene er kjempefine !! Gode og varme :-)Pannebåndene er så gode å ha på og praktiske og fine !! Flink du !

Elisabeth sa...

Lekre votter, og slike pannebånd strikket jeg også for noen år siden. Hadde helt glemt hvor fine de var :) Genseren er ikke egendesign, det er en Anne Evilla i barneutgave, designet av Ruth Sørensen. Du finner den litt ned på denne siden: http://www.knitting.no/03_oppskrifter/fra_ruth_sorensen.htm

Ha en flott helg videre!

Elisabeth sa...

http://www.knitting.no/03_oppskrifter/fra_ruth_sorensen.htm

Noe av adressen forsvant i kommentaren over. Denne håper jeg er rett :)

Elisabeth sa...

Det forsvinner når jeg legger til kommentaren, skjønner ikke hvorfor.

Adressen ender på sorensen.htm.

Den blir kuttet etter sorens.....

Hannes hage sa...

Jeg er så begeistret for vottene dine! Og tøflene ser riktig lune og gode ut!

Ann Tove sa...

Hei igjen. Mønster til kjolane er i strikkehefte frå Gjestal no 196, ( i str 1 - 6 år ) og i eit mønster frå Familien nr 9/2004,i str 1/2 år opp til 6 år.Stripene har eg dikta sjølv, kjolen er ensfarga på mønsteret :)
Ha ei fin veke.

Lise sa...

Så masse flott du har laget! Ingen grunn til ikke å være fornøyd med tøflene - de er skikkelig flotte!