torsdag 9. juli 2009

Noa Noa skjerf

Har hekla eit Noa Noa skjerf som eg fann mønster på i bloggen til Bente B.Det er hekla i mandarin petit på nål 3,5. Bilde vart ikkje så klart så perlene midt i blomstene kjem ikkje skikkelig fram.No får eg samtidig vise fram dei fine blomstene eg fekk hos min datter i dag.

Så eit bilde på litt meir nøytral grunn,litt kjedelig kansje men men.Her er eit bilde av ein gjest vi hadde nesten oppe på trappa vår seint i går kveld:)Synest han eller ho var ganske fin, men sikkert ganske redd for han låg samankrølla lenge før han tusla sin veg.
No er eg snart ferdig med to veker av ferien, utruleg kor fort tida går! Har hatt fint vær heile tida og enda har eg ei veke til:-)Takk for koselige kommentarer,det er kjekt med tilbakemeldinger!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Fint sjerf du har heklet.Har aldrig sett sånn skjerf før.Veldig fint.Ha en riktig fin feriekveld vidre.Bodil

Tovepia sa...

Skikkelig artig skjerf, dette;) Flotte blomster du har fått og en søt liten kar under trappa;) Kos deg videre i ferien, nyt hver stund!

Unknown sa...

Hei, flott skjerf. Kanskje jeg fåskulle laget meg et, man får litt bohem stil. :-)

Monicas sa...

dette var vel fint...trur jeg må prøve meg på oppskrifta..go helg

Tino sa...

Nydelig skjerf, og så fine blomster!
Søt liten fyr som er på besøk under trappa.
God ferie videre :)

Rekkehuset sa...

Hei, så fint skjerfet ditt ble:-) Jeg lagde noen sånne i vinter og ga bort, det jeg beholdt selv har jeg brukt masse! Piggsvin er søte gjester:-) Ha en fortsatt fin sommer(ferie), hjertelig hilsen Hanne.

Linda sa...

Tida flyg avgårde når man har ferie, det er nesten skummelt!

Noa skjerfet er kjempeflott, eg har sett på slike lenge, men er jo ikkje vidare brukande til hekling, hehe;)

Felisi sa...

Fint skjerf! Morsomt å lage er det også.
Hyggelig besøk dere fikk, jeg har sånn sansen for pinnsvin. Visste du at de er veldig glad i geitost? Brunost altså. Moren min satt en gang på trappen og spiste knekkebrød med brunost og hadde tydeligvis mistet en bit på bakken. Plutselig hørte hun smatting og snøfting ved føttene sine, og der sto en piggete liten fyr og langet innpå ost og koste seg veldig ;)