lørdag 23. mai 2009

Pilespids

Har strikka pilespids frå boka kæk og klassisk Børnestrikk av Lene Holm Samsøe.Den er strikka i str.4 år og eg har brukt mandarin petit på pinne nr 3. Denne er til veslejenta, storejenta fekk i fjor sommer. Eit snart og kjekt strikketøy og dei vert fine på sjølv om eg synest denne ser litt vid ut i halsen.( har ikkje fått prøvt den på enno)
Elles så er det litt grått og kaldt vær her, men det er opplett ute så då ein kan ein jo ikkje klage, jammen trur eg sola titter fram og! Ha ei flott helg folkens:)

10 kommentarer:

Monicas sa...

stilig denne var da:) sola ja...her trur æ kanskje om æ legg litt godvilje til, så ser vi sola i dag også..go helg

Tovepia sa...

Flotte farger til ei lita pi'. Ser at dette er en god modell, fin til å ha genser under også, og kan vel brukes både som kjole og tunika. Kjempeflott! Her skinner sola! Ha en flott lørdag!

Unknown sa...

Denne var fin, ser ut som modellen er fin. Skulle gjerne ha strikket den til min godjente. Kanskje vi får et bilde av toppen på jenta. Det er så kjekt. Ha en fin dag. :-)

Elin H. sa...

Den var kjempelekker :) Og ser ikke for avansert ut heller.

Tino sa...

Så fin den ble, flotte farger. Vi hadde sol og 20 gr her i går, litt småregn nå på morgenen men skal bli bedre utover dagen.
God Søndag!

Matja sa...

Nydelig.Flotte farger.Kommer nok en fra mine pinner snart.Vesla vil ha en slik og kjolen fra samme bok.Blir ikke arbeidsledig med det første:)Ha en flott dag:)

Nunne sa...

Syns de blomstersokkene dine er så nydelig. Jeg har vært innom deg flere dager nå og bare sett og sett...

God søndag!
fra Nunne.

Greta sa...

Så fin den var. Har sett eit par slike før. kanskje noe å tenke på, men det får vere til neste sommer. Har ikkje tid nå, trur eg.
skal strikke noe til prinsessene etter kvart, men må få unna ein del bestillinger først.
Regnet har kome hit nå, glad eg rakk fjellturen før det kom.
ha ei flott uke

Anlen sa...

Kjempeflott pilespids! Den ser kul ut, og sikkert god å ha på også?

Monstermønster sa...

Så fin den ble i de spreke fargene!