onsdag 4. februar 2009

Heklelue

Eg fekk bestilling av min yngste sønn på lue med øreklaffer, mønster og farger har han bestemt sjølv.Har hekla den to ganger då den vart altfor stor ved første forsøk, så då var det berre å rekkja opp og starta på nytt:) Lua er hekla i smart garn skulle egentlig vera eit svensk garn som heiter vinga men det var vanskelig å få tak i.
Her er eigaren med ny lue, den vart no ganske bra. Treng ei god lue når han skal på fjellet!!Har strikka labber i restegarn til gubben i huset, dei er strikka i pt5 i bluberrywaffel mønster. Det vart vel det ein kan kalla restevaffler:-)

Til sist men ikkje minst må eg fortelja at no er eg blitt bestemor igjen, gutten vart fødd den 31/1. Han kom til verden i full fart veide 3920g og var 51cm,er veldig skjønn. Alt vel med mor,barn og bestemor:-)

6 kommentarer:

nragnhild sa...

Gratulerer med nytt barnebarn! :) Sikker på at det er stor stas! :D

hobby dilla sa...

Gratulerer så mykje med nytt tilskudd til familien! er nesten misunnelig...hehe. det er noe spesielt med små bebiser:) berre lukta...mmmm. ellers kjekmpefin lue du har hekla.Ser ut som den kjem rett fra sportsbutikken!

Ha en super dag:)

Tino sa...

Så fin lue og sokker.
Og Gratulerer så mye med nytt barnebarn!
Ha en fin dag:)

aud47 sa...

Hei eg...gratulerer så mye med ett lite vidundelig menneske... det må være moro.ellers var det mye fine ting her hos deg så takk for titten og inspirasjonen...ha en fin dag

Elin Osa Søreng sa...

Gratulerer som bestemor til guttebaby- så koselig! Elsker sånne små nyfødte nurk! Og produktiv har du vært også, kjempeflott.

Unknown sa...

Grattis mormor;)))
Og jøss den heklelua var dritfin;)
Det var noe helt nytt å se - og det er så kjekt. Kose deg masse med det nye familiemedlemmet og ha en trivelig helg. Hilsen Ingrid
http://ihkdesign.blogg.no